Petanquens dag.

På petanquens dag skinnede solen og flagene blafrede. Vi var 11 spillere til at modtage gæster. Der kom 8 forbi. Der var kaffe på kande og pølser på grilen til frokosttid. vinspil blev vundet af Birgit og Yrsa.

Petanque er for ALLE – også for dig og din familie!På Petanquesportens Dag, lørdag 16. oktober 2021, slår Rødovre Petanque Klub dørene op til en sjov, aktiv og udfordrende dag på petanquebanen. Og DU er inviteret! Det er gratis at deltage, og alle kan være med.Arrangementet er fra kl. 10.00 til 14.00 og dagens program byder blandt andet på:• Gratis prøvetræning for både børn og voksne• Vin spilVi spiller sammen med jer.Vi står klar med petanque kugler. Skulle det blive regnvejr, spiller vi stadig, hvis det er muligt – men ellers er der stadig varm kaffe på kanden og lejllighed til en god snak om dine muligheder for at starte til petanque og blive del af et fantastisk sammenhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*